All systems are operational
contact@sitebunker.net | Non-Stop Program

Domenii de vanzare. Cum să vinzi un domeniu online?

Blog Cover

domenii de vânzare Ai cumpărat vreodată un domeniu online cu intenția de a-ți deschide un website sau o afacere? Cu toate acestea ți-ai pierdut încet încet interesul și nu ai avut ocazia să începi să lucrezi la website? Acum ai rămas cu un domeniu și nu știi niciun loc unde sunt domenii de vanzare că să poți să îți recuperezi investiția? În loc să aștepți ca domeniul să expire, poți profita de faptul că încă îl ai și să faci niște bani. În acest articol îți vom da câteva sfaturi despre cum să îți vinzi în mod corect domeniul   Domenii de vanzare. Cum? Procesul de vânzare a domeniului va fi unul lent și s-ar putea să nu dai lovitura chiar de la început. Totul depinde de valoarea domeniului tău și de modul în care îl marketezi. Te vom ajuta să determini valoarea domeniului tău și îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să îl vinzi corect.   Determină valoarea domeniului și caută surse cu domenii de vanzare Primul lucru pe care va trebui să îl faci este să pui un preț corect pe domeniu. Foarte mulți oameni au tendința de a pune un preț foarte crescut pe domeniu lor pentru ca mai apoi să se plângă de faptul că nu îl pot vinde. Dacă ai deținut un domeniu pentru mai mult timp, asta nu înseamnă că i-a crescut valoarea.

  • Domeniul tău este .com sau are un alt sufix pus la întâmplare? De cele mai multe ori, domeniile .com sunt mai scumpe.
  • Domeniul tău este relativ scurt sau este compus din mai multe cuvinte? De obicei domeniile scurte sunt mai ușor de citit și memorat și se vor vinde mai repede.
  • Este ușor de pronunțat? Dacă domeniul tău conține cuvinte comune sau abrevieri foarte cunoscute, atunci domeniul tău se va vinde mai repede.
  • Dacă domeniul tău conține puncte, cratime sau alte simboluri, sigur se va vinde mai greu decât un domeniu care conține un simplu cuvânt.

Investește timp într-un research pentru a putea concluziona cu ce preț se vând domenii asemănătoare cu al tău. Sunt diferite tool-uri pentru astfel de analize. Dacă te interesează ne poți da un mesaj și te putem îndruma.   Cui vrei să îi vinzi domeniul? Cu o mai bună înțelegere a valorii domeniului tău este timpul să găsești cumpărători. Din fericire, există câteva locuri unde îți poți face publică dorința de a vinde un domeniu. Domenii de vanzare se pot găsi pe eBay, Afternic, Flippa sau Sedo.com   Asigura-te că datele tale de contact sunt ușor de găsit Cei mai mulți oameni nu vor ca datele lor de contact să fie făcute public pe foarte multe platforme online. Cu toate acestea, când ești pregătit să vinzi un domeniu, trebuie neapărat să îți lași datele de contact acolo unde ai făcut publică dorința de a vinde un domeniu. De exemplu, cel mai bun mod de a-ți face publicul conștient că îți dorești să vinzi un domeniu este să adaugi date de contact la fiecare anunț pe care îl publici online. Potențiali cumpărători te vor putea contacta de oriunde iar tu îți vei crește șansele de a vinde. Ai grijă totuși unde îți pui datele de contact și lucrează doar cu platforme în care ai încredere.