All systems are operational
contact@sitebunker.net | Non-Stop Program

Ce trebuie să ai în vedere când alegi un web hosting

Blog Cover

Dacă te afli în etapele incipiente ale lansării unui website nou, sunt multe decizii pe care tu, în calitate de owner trebuie să le iei. Trebuie să înțelegi domeniul de activitate,web hosting,  să alegi un domeniu și să găsești un webdesign potrivit pentru tine.

Una dintre cele mai importante misiuni pe care le vei avea atunci când te vei decide să îți lași website-ul în mâinile internetului este să te hotărăști care este planul de găzduire și care este furnizorul care îți va oferi cele mai bune servicii în materie de web hosting.

Există și factori de stres care cântăresc mult mai greu decât alegerea unui plan de hosting, din fericire, dezvoltarea website-ului și structurarea acestuia împreună cu planul de marketing și promovare al serviciilor sunt două lucruri care îți vor crea mult mai multe semne de întrebare. Dacă vei alege furnizorul potrivit de servicii de web hosting din prima, veți salva mult timp și dureri de cap. Cum alegi corect un astfel de furnizor?

    1.Furnizorul are o reputație în piață

Una dintre cele mai bune modalități de promovare al unei afaceri este reputația sau imaginea în piață. Atunci când un prestator de servicii servește clienții în mod constant de ani de zile, începe să prindă formă un fenomen de recomandare pentru că un client mulțumit aduce alt client la nevoie.

Ininte de a te decide, încearcă să asculți părerea altora despre furnizorul ales de tine. Încearcă să faci un mic research pentru a observa dacă a câștigat premii sau distincții. Au recenzii? Dacă da, cum sună acestea?

     2. Web Hosting - Minim 99% uptime

Foarte multe afaceri din prezent sunt susținute și fac foarte mulți bani cu ajutorul website-ului. Cu cât timpul în care website-ul tău este “căzut”, cu atât mai mult tu vei pierde bani. Deci fii atent, căci furnizorul trebuie să îți garanteze că site-ul tău va fi disponibil minim 99% din timp

    3. Furnizorul îți va oferi mai multe opțiuni

În funcție de afacerea pe care o administrezi, nu vei avea nevoie nici de cel mai mare pachet de găzduire, dar poate nici de cel mai mic, totul depinde de în ce mod va funcționa website-ul tău. Astfel, un furnizor de web hosting trebuie să îți pună la dispoziție mai multe opțiuni sau pachete de găzduire pentru ca tu să poți avea tot ce ai nevoie fără să plătești în plus, dar nici să plătești prea puțin pentru un hosting insuficient.

     4.   Oferă Support 24/7

Probabil tu știi cel mai bine că în mediul de business nu se știe niciodată de unde poți prinde un proiect important. Și există o șansă ca în cele mai nepotrivite momente, website-ul tău să sufere anumite erori sau defecțiuni provenite din cine știe ce motive. Un furnizor hosting abilitat îți va oferi accesul la support 24/7 garantat pentru ca tu să poți rezolva problemele eficient și la orice oră.

     5. Te va ajuta să începi - web hosting

Probabil design-ul platformei furnizorului tău este destul de intuitiv și poate că îți va oferi fișiere de tip tutorial, dar probabil că vei avea itrebari despre cum să faceți anumite lucruri website-ului dvs. Înainte de a te decide să colaborezi cu un furnzior, încearcă să te uiți la tipul de resurse pe care ți le pune la dispoziție pentru a te ajuta să înveți cum să utilizezi produsul.

Sperăm că te-am ajutat să iei o decizie bună și că te-am încurajat să ai pretenții atunci când ai nevoie de un serviciu care este foarte important pentru business-ul tău.